Verpleegkundige nierziekten en endocrinologie
AZ Delta
Brugsesteenweg 90, 8800 Roeselare, Bélgica
18 uur geleden

De functie

U maakt deel uit van een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. U bent verantwoordelijk voor het verlenen van verpleegkundige en verpleegtechnische zorgen aan de patiënten waarbij kwaliteit bij u voorop staat.

U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het zorgplan en rapporteert relevante gegevens in het patiëntendossier en tijdens het dagelijks multidisciplinair overleg.

U creëert een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf voor de patiënten door optimale en deskundige hulp, begeleiding en verzorging.

Uw profiel

 • U bent in het bezit van het diploma van verpleegkundige (A1 of A2).
 • Ervaring is een pluspunt.
 • U bent een dynamische verpleegkundige met verantwoordelijkheidszin.
 • U bent communicatief sterk in de omgang met patiënten en hun families.
 • U kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een echte teamspeler.
 • U bent integer, respectvol en loyaal en gaat discreet om met vertrouwelijke informatie.
 • Aanbod

  Een boeiende voltijdse functie van onbepaalde duur in een dynamische omgeving waar we het ontplooien van uw talenten verder aanmoedigen.

  We bieden u een marktconform salaris (IFIC), afgestemd op uw relevante beroepservaring en aangevuld met toeslagen voor onregelmatige prestaties.

  Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en tussenkomst bij woon-werkverkeer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier