Project manager Piping & Mechanical
Spie
Antwerp, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Algemene informatie Organisatie SPIE Belgium helpt haar klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties.

Referentie 2020-16096 FunctiebeschrijvingFunctie2-Electriciteit / Mechanica / Intrumentatie / HVAC - 2-Assets Management Assistance (Uitvoering & Onderhoud)FunctietitelProject manager Piping & MechanicalOvereenkomstOnbepaalde duurJouw jobAls projectmanager coördineer je verscheidene projecten bij onze klanten van begin tot het einde.

Je bent verantwoordelijk voor het plannen, sturen en opleveren van projecten op basis van termijnen, lastenboek en budget.

Je bent contactpersoon tussen SPIE en de klant en volgt de relatie op de voet.Je beschikt over een goede algemene technische bagage maar bent vooral ook organisatorisch sterk.

Je verzekert de kwaliteit en oplevertermijnen van de uitgevoerde werken bij de klant en volgt de bijhorende budgetten op.

Je bent verantwoordelijk voor de offertes die je voorbereidt en uitwerkt bij de klant door de prijsaanvragen te bestuderen en te berekenen.

Eens in uitvoering draag je ook de financiële verantwoordelijkheid over het project.Je stelt de uitvoeringsploegen samen en zorgt ervoor dat er voldoende personeel.

Je omkadert de werfleider, werkt nauw samen met de mensen op de werf en neemt ook een motiverende en ondersteunende rol op naar hen.

Jouw profielJe beschikt bij voorkeur over een diploma industrieel ingenieur of gelijkwaardig door ervaring.Dit aangevuld met een aantal jaar relevante ervaring in de sector van project management bij voorkeur binnen een petrochemische onderhoudsomgeving.

Via bovenstaande studies en ervaring ben je in staat vrij snel verdere technische kennis op te doen in de domeinen piping en mechanica.

SPIE zal je met plezier hierin ondersteunen.Je houdt ervan dicht aanwezig te zijn op de werkvloer en bent communicatief sterk.

Je bent organisatorisch onderlegd en schrikt er niet voor terug flexibel en proactief in te spelen op noden bij de klant.

Je beschikt over de nodige overtuigingskracht om het projectteam, de aannemers en de klant te motiveren om positief samen te werken en verantwoordelijkheid te nemen voor de hun toegewezen werken.

Je bent stressbestendig en kan Prioriteiten stellen en taken uitvoeren in hectische omstandigheden.Werken bij SPIEWat bieden wij jou?

Dat SPIE reeds voor de 12e keer de titel van 'Top Employer' kreeg, zal je al wel gezien hebben, maar wat maakt werken bij SPIE nu eigenlijk zo TOP?

 • Een job waar je elke dag je talenten kan ontwikkelen en die een springplank kan zijn voor een duurzame loopbaan.
 • Een goedemorgen elke ochtend van je collega's.
 • Een integratietraject op maat zodat je snel thuis bent bij SPIE
 • Een luisterend oor voor het uitwisselen van ideeën en dit in een gezonde en constructieve werksfeer
 • Een omgeving waar we belang hechten aan het evenwicht werk - privé en waar we autonomie en flexibiliteit bieden
 • Deelnemen aan uitdagende projecten in diverse regio's, waar jij trots kunt op zijn!LocatieStandplaatsEuropa, België, AntwerpenPlaats van tewerkstellingScheldelaan, AntwerpenCriteria sollicitantStudie specialisatieF - Engineering, productie, bouwMinimaal vereist studieniveau (BE)MasterMinimaal vereist ervaringsniveau6 jaar of meerTalenNederlands (D - Zakelijk vloeiend)Engels (D - Zakelijk vloeiend)Frans (A - Basiskennis)Onze ambitieOnze verschillen verenigenSPIE engageert zich voor het promoten van de diversiteit en wil gelijke kansen, behandeling en toegang tot onze selectieprocedures waarborgen.
 • We moedigen alle mensen aan om te solliciteren op onze jobaanbiedingen, ongeacht hun afkomst, huidskleur, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid, filosofische overtuiging en handicap.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier