Ploegbaas grondwerken en funderingswerken
Infinity Jobs
Roeselare, Belgium
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Als ploegbaas werk je mee en stuur je de ploegleden aan.Je neemt het voortouw waar nodig en bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's op de werf.

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van vloerplaten (funderingen) van onze woningen. Je staat in voor het uitzetten van het gebouw.

Daarna zorg je voor het plaatsen van de fundering. Die bestaat uit : regenput plaatsen, rioleringsbuizen, vorstrand / sleuven, bekisting, wapening, storten van het beton, enz.

In mindere mate voorzie je een oprit in klinkers of plaats je een terras. Het voorzien van werfinrichting (herashekkens) op onze werven behoort tot je takenpakket.

Je bent op pad met een perfect ingerichte vrachtwagencombinatie met containersysteem en oplegger met graafkraan (4,5T).

Taken en profiel

Je bent een stielman in hart en nieren en dit met een voorliefde voor betonwerken.Je hebt kennis en ervaring in grond- en funderingswerken.

Je kan planlezen.Bij voorkeur heb je rijbewijs CE.Je kan graafmachines vanaf 4,5 ton besturen.Je komt in contact met werfleiding, architecten en collega’s : een zeer goede kennis van de Nederlandse taal is een must (lezen, spreken en begrijpen).

Je kan je directe collega( s) aansturen en coachen.Je bent stipt, nauwkeurig en leeft gemaakte afspraken na.

Aanbod

Voltijdse betrekking in solvabel en ambitieus familiebedrijf.De werven zijn doorgaans gelegen in West-Vlaanderen.Je komt terecht in een jong, dynamisch team, dat een sterke wil heeft om vooruitgang te boeken.

We voorzien in opleiding en bijscholing waar nodig.Correcte verloning. We voorzien in een nieuw te bouwen sanitaire ruimte met kleedruimte en douches.

Er is een moderne ontspanningsruimte voor teamactiviteiten.De uitrusting is bijzonder goed : een volledige ingerichte vrachtwagencombinatie met materiaalkoffer, containersysteem en aanhanger met graafkraan.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier