.Net Architect voor de marktleider in software voor de bouw
Austin Bright
Herk-de-Stad, Limburg, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Dit bedrijf heeft meer dan 350 klanten die gebruikmaken van hun software om hun ERP te verzorgen. De geschiedenis van deze software gaat al terug van de jaren 80' en dankzij de sterke digitalisering die de sector heeft gekend bleef men hier ook steeds de nieuwste technologieën implementeren.

Om hun stevige groep van 20 ontwikkelaars, elk met een verschillend ancienniteit te complementeren is men hier op zoek naar een .

Net Architect die een impact wilt hebben op de onderneming. Jouw verantwoordelijkheden : .Net Architect In grote lijnen zal je verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de structuur van de software te optimaliseren.

Daarnaast bespreek je dan ook waarom je bepaalde technische keuzes hebt gemaakt met jouw collega's. Jouw profiel : .Net Architect Je hebt al meer dan 5 jaar ervaring in .

Net architectuur en daarnaast ben je de voorbije jaren ook nog actief geweest in ontwikkeling om zo de touch met het ontwikkelingsteam niet te hebben verloren.

In het beste geval ben je de laatste jaren hands-on actief geweest met de nieuwste technologieën. Als persoon ben je een vlotte communicator, je kan jouw boodschap duidelijk aan je collega's overbregen.

Uiteraard kan je dit in zowel Nederlands als Engels. Je werkt steeds resultaatgericht, planmatig en hebt een feilloos doorzettingsvermogen.

Als architect is het ook belangrijk dat je een bepaalde aanzien hebt in de groep. Deze functie vraagt naast een technisch en commercieel inzicht, zeker ook een heleboel flexibiliteit van een persoon.

Daarnaast bewaar je ook ten alle tijden jouw rust en heeft stress weinig invloed op jouw resultaten. .Net Architect - Locatie : Herk-de-Stad Ons aanbod : .

Net Architect Een brutoloon startend van €3.100 dat naargelang van uw kennis en ervaring kan variëren. Daarbovenop geniet u van een zeer uitgebreid extralegale voordelenpakket.

Bestaande uit een auto, hospitalisatieverzekering, groepspremie, nettopremie, maaltijdcheques, GSM en laptop. Daarmee kunt u al zeker een eindje verder! U maakt deel uit van een stabiel bedrijf met meer dan 350 klanten verdeeld over heel België.

U geniet constant van opleidingen om uw kennis steeds te verbeteren en verder uit te bouwen. Er worden activiteiten georganiseerd waardoor de werknemers elkaar beter leren kennen buiten de werkuren.

Heb je interesse in deze vacature? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je CV via apply austinbright.com of bel ons op het nummer 02 808 33 55 .

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier