Talent-IT - ServiceDesk Medewerker
Talent-IT
West-Flanders, Belgium
2 dagen geleden
source : ictjob.be

Wat zal je doen? Samen met een 15-tal collega's van het servicedeskteam ben je een belangrijk aanspreekpunt voor onze 2000 gebruikers.

Je houdt je intensief bezig met het verwerken en opvolgen van alle mogelijke vragen van deze eindgebruikers over Hardware en software.

Je bent ook betrokken bij het voorbereiden van laptops en mobiele devices, het uitvoeren van eerste gebruikerstesten van nieuwe hard-

en software in ons PC-labo en het bieden van logistieke ondersteuning op ICT-vlak. Je ontwikkelt procedures en handleidingen en zorgt voor een correcte en efficiënte communicatie waar nodig.

Waarnaar zijn we op zoek? Een sterke informatica-gebetenheid is belangrijker dan jouw diploma. Een degelijke basisvorming binnen IT is een plus.

Je beschikt wel over een gedegen praktische kennis van het dagdagelijkse gebruik van besturingssystemen, soft- en Hardware (PC's, Windows, printers, Android tablets & smartphones .

 • Een doorgedreven kennis van courante Microsoft-producten (Windows en Office) is een meerwaarde, net als een goede kennis van Active Directory en netwerken.
 • Een uitgesproken flexibele, klantvriendelijke en geduldige houding typeert jou. Als ServiceDesk medewerker houd je het hoofd koel tijdens piekmomenten.

  Je werkt heel planmatig en georganiseerd en hebt een sterke drang om oplossingen te bieden. Je bent een uitgesproken teamspeler.

  Je kunt je professioneel uitdrukken zowel in het Frans als het Nederlands; Je bent in het bezit van een rijbewijs B. 1X per maand zal je ingezet worden in het team van Brussel!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier