Production Supervisor
Manpower
Vlezenbeek, Vlaams-Brabant, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

In je nieuwe functie word je verantwoordelijk voor een team van medewerkers op een bepaalde productieafdeling. Naast de operationele eindverantwoordelijkheid van je afdeling, sta je ook in voor alles rond people management.

Zo sta je in voor aansturing, coaching, evaluatie en word je betrokken in het aanwervingsproces. Ook de opvolging en rapportering van KPI's valt onder jouw verantwoordelijkheden.

Naast bovenvermelde aspecten zal je ook de nodige aandacht besteden aan continuous improvement met als doel een (constante) optimalisatie van het productieproces.

Voor deze functie beschik je over enkele jaren relevante ervaring als leidinggevende binnen een Productie Omgeving en ben je bereid om in shiften te werken (eventueel nacht).

Jouw sterke skills op vlak van people management en de gedrevenheid om continue op zoek te gaan naar manieren om bestaande processen te optimaliseren maken jou de ideale kandidaat.

Bovendien sta je communicatief sterk in je schoenen en beschik je over een goede kennis van zowel het Nederlands als het Frans.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier