contact center agent diegem
Randstad
Diegem, Vlaams-Brabant
5 dagen geleden

job description

Ben jij op zoek naar een (eerste) administratieve job waarin je jouw communicatieskills ten volle kan benutten? Lees dan snel verder! Als klantenmedewerker behandel je op professionele wijze telefonische oproepen van mensen, die vragen hebben over hun dossier.

Jouw taak is deze personen goed te informeren en op een professionele manier verder te helpen. Ben je meer een commercieel type kan je ook worden ingezet voor outbound taken, zoals fondsenwerving.

qualification

Wat vragen we van jou? - Het Nederlands kent, zowel in woord als schrift, geen geheimen voor jou. Kennis van het Frans is zeker ook een pluspunt-

Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en je bent klantgericht.- Je straalt gedrevenheid en enthousiasme uit en bent erg stressbestendig.

 • Je bent analytisch ingesteld- Je kan asap opstarten Wat mag jij verwachten? - Een uitdagende en leerrijke job in Diegem (vlot bereikbaar met het openbaar vervoer) -
 • Continue ondersteuning in de vorm van opleiding en coaching op de werkvloer - Een variabel werkrooster : van maandag tot vrijdag tussen 8u en 20u (38u per week).

 • Een competitief salaris, dat wordt aangevuld met een hospitalisatieverzekering en een bus- en treinabonnement voor woon-
 • werkverkeer Begint het al te kriebelen? Stuur ons vandaag nog je cv en vertel waarom jij de M / V / X voor deze job bent! Sollicitaties welkom via leuven 329 randstad.

  be. Tot binnenkort! Carolien & Pieter - Randstad

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier