MATERIAAL PLANNER
Hays Response Gent
Gent, Oost-Vlaanderen, BE
18 dagen geleden
source : Jobat

Als materiaal planner zorg je ervoor dat de leveranciersportfolio voldoet aan de vereisten van Volvo Group Logistics. Je bent verantwoordelijk voor het versturen van de portfolio's naar de relevante partijen wanneer er een afwijking optreedt.

Verder sta je in voor de magazijnbeheer, wat betekent dat je ervoor zorgt dat er genoeg onderdelen beschikbaar zijn voor merken : Renault Trucks, Volvo Truck, Volvo Bus, Volvo Penta, Je optimaliseert afleveringsschema's en voorraadniveaus in de magazijnen.

Je neemt ook actief deel in het verbeteren van het materiaalplanningsproces en verzorgt en ontwikkelt de leverbetrouwbaarheid van onze leveranciers.

Om in aanmerking te komen voor de functie als materiaal planner genoot je van een universitair opleiding in logistiek of heb je gelijkwaardige ervaring opgebouwd.

Je bent proactief en efficiënt ingesteld en bent geïnteresseerd in logistiek. Je hebt uitstekende communicatieve- en onderhandelingsvaardigheden.

Ook heb je ervaring in voorraadbeheersystemen, productieplanning en materiaal controle. Verder ben je een sterke teamspeler en leg je gemakkelijk connecties met anderen.

Je kan je vlot uitdrukken in het Engels. Kennis in andere talen is een pluspunt. Dit betreft een tijdelijke opdracht, van begin mei tot eind augustus.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier