VERKOPER/VERKOOPSTER RAMEN EN DEUREN
Anoniem
Wezembeek-Oppem, Vlaams-Brabant, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Prospecteren en nieuwe contacten leggen is je dagelijks brood. Je hebt steeds een lange termijn relatie met je klanten op het oog.

Je bouwt je referentie netwerk continue op en uit. Je verzorgt op geplande dagen permanentie in onze showroom.

Je voert zinvolle en inzichtelijke conversaties met klanten om hun behoeften en wensen te helpen ontdekken, brengt offertes op maat uit en je sluit contracten af.

Het commercieel opvolgen van je dossiers behoort eveneens tot je takenpakket.

Je bouwt relaties op met architecten en aannemers en levert deskundig product advies.

Je communiceert op een vlotte manier met je collega's en zorgt voor een correcte en volledige doorstroming van de nodige informatie naar de uitvoeringsdienst.

Je staat garant voor de tevredenheid van jouw klant.

Je neemt actief deel aan interne project en sales vergaderingen om creatief en innovatief mee te denken en te werken aan een hogere bedrijfsgroei en klanttevredenheid.

Spreek jij vlot Nederlands én Frans ? Legde jij een bacheloropleiding af of ben je gelijkwaardig door ervaring ? Werk jij klant- en oplossingsgericht?

Ben je flexibel en gedreven om commerciële targets te behalen? Heb je oog voor detail en werk je vlot zelfstandig? Commerciële ervaring en sterke affiniteit in de bouw zijn sterke pluspunten! Je kijkt terug op een sterke kennis in bouwfysica ?

Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier