Ingenieur Stabiliteit Gebouwen
Whoohoo
Gent, Belgium
12 uur geleden

Over de functie

Analyseer de haalbaarheid van gebouwen.

Als ingenieur stabiliteit ben je verantwoordelijk van het voorontwerp tot en met de oplevering van de gebouwen. In de conceptuele fase bereken je de stabiliteit en maak je een haalbaarheidsstudie.

Vervolgens sta je nauw in contact met de opdrachtgever, waar jij jouw adviezen kan doorgeven. Van zodra het project in uitvoering gaat bij de aannemer, krijg jij ook de verantwoordelijkheid over de plannen, studies en berekeningen.

Je werkt samen met een pool van vaste opdrachtgevers en aannemers waardoor je een duurzame lange relatie kan opbouwen. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Aalter.

Functie eisen

Als ingenieur stabiliteit gebouwen heb je een sterke interesse in gebouwen. Daarnaast ben je vlot communicatief, cijfermatig en kritisch ingesteld.

Bovendien beschik je over een master bouwkunde (momenteel zijn er zowel burgerlijk ingenieurs als industrieel ingenieurs actief in de organisatie).

Over het bedrijf

Je werkt als ingenieur stabiliteit nauw samen met andere collega’s, die jou kunnen ondersteunen. Je werkt in een klein studiebureau van 15 werknemers.

De focus ligt op het klantgerichte en de kwaliteit van projecten.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier