Coördinator financiële dienst
Gemeente Brecht
Brecht, Antwerpen, België
3 dagen geleden
source : Jobat

Hou je van een team aansturen en krijg je energie van het werken met mensen? Steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen om taken uit te voeren en zaken op te lossen?

Heb je bovendien sterke affiniteit met cijfers en budgetten? Dan is onze functie coördinator financiële dienst’ iets voor jou.

Je geeft leiding aan een team van een 7-tal medewerkers en bent hun eerste aanspreekpunt. Daarnaast voer je operationele taken uit van de financiële dienst.

Je bent houder van een diploma dat toegang geeft tot niveau A (Master of gelijkwaardig)

 • Een uitdagende en gevarieerde job met veel contacten in een stabiele omgeving.
 • Een bruto aanvangswedde tussen € 3169 en € 3706 per maand, afhankelijk van je relevante ervaring. Voorbeeld : je hebt 8 jaar relevante beroepservaring en 2 kinderen ten laste, dan ontvang je een nettowedde van € 2381.
 • Een gunstige verlofregeling, maaltijdcheques t.w.v. 8 euro, gratis hospitalisatieverzekering, opbouw 2 pensioenpijler, fietsvergoeding of volledige terugbetaling van openbaar vervoer indien gebruikt voor woon / werkverkeer
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier