Automation OT Engineer
Alpro
Belgium
6 dagen geleden

Jouw rol

Jouw verantwoordelijkheden zijn :

Projecten leiden die nieuwe OT infrastructuur en functionaliteiten in de productieafdelingen meebrengen. Voorbeelden hiervan zijn netwerking, servers, communicatie interfaces, MES functionaliteiten,

Collega projectingenieurs ondersteunen bij de OT automation aspecten van hun multi-disciplinaire projecten. Voorbeelden hiervan zijn de installatie van nieuwe productielijnen of wijzigingen in bestaande afdelingen.

Uitbouw en beheer van de Manufacturing Execution System (MES) toepassingen

Coördineren van de Information Security aanpak in de automatisering systemen (update en patch management, access management, asset management)

Coördineren van het beheer van machinedata binnen de productie omgevingen

Beheren en documenteren van kennis in de domeinen van data beheer, rapportering van productiedata, Information Security, IoT en Data Analytics

Jouw profiel

Je hebt een IT achtergrond, kennis van ethernet netwerking, Windows Server systemen, virtualisatie principes, etc. wordt verondersteld

Je combineert een sterke technische interesse met project management vaardigheden. Idealiter deed je een eerste werkervaring op in een industriële omgeving

Jouw werkveld bevat technologiën zoals Microsoft .NET framework (C#, XAML, VB.NET),Github, IIS, HTML5, SQL Server en SSRS, PowerBI, Microsoft Azure, ISA-

95, OPC DA / UA, MQTT. Je kan praktijkervaring aantonen in enkele van deze technieken.

Je slaagt erin om zaken te realiseren in samenwerking met de technische collega's en externe partners. Je kan daarin wisselen tussen visie ontwikkelen, delegeren en hands-on werk.

Over Alpro

Alpro is de Europese pionier en marktleider van drinks en voedingsproducten (plantaardige alternatieven voor yoghurt en room, desserts, margarines) op basis van soja en breidde haar gamma uit met plantaardig ijs en drinks gemaakt van amandelen, hazelnoten, cashew, rijst, haver en kokosnoot.

Alpro’s producten zijn bekend onder de merken Alpro® en Provamel®.

Alpro, als specifieke plantaardige business unit binnen Danone met hoofdzetel in Gent (België), telt meer dan 1200 werknemers in Europa en beschikt over drie productievestigingen in België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Alpro commercialiseert haar producten in heel Europa en zal de categorie verder uitbreiden buiten de huidige gebieden. Alpro realiseerde een omzet van 555 miljoen EUR in 2016 en blijft sterk groeien.

Samen met Danone creëert Alpro kansen voor je persoonlijke en professionele groei door training en learning, mobiliteitsprogramma’s, nieuwe posities en markten.

Je maakt deel uit van een divers netwerk aan talenten met wie je ervaringen kan uitwisselen. Door bij de Danone groep te komen maak je deel uit van een van de meest toonaangevende en innovatieve voedingsbedrijven ter wereld en werk je mee aan de Alimentation Revolution door via voeding gezondheid te brengen naar zoveel mogelijk mensen.

Ons aanbod

Wij bieden een boeiende positie in een internationaal groeiend bedrijf met een dynamische cultuur en collegiale sfeer. Uiteraard hoort hierbij een aantrekkelijk loon en kan je genieten van extralegale voordelen.

What’s next

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier