Productie manager (m/v)
Konvert Office Kortrijk
Kuurne, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf te Kuurne is Konvert office op zoek naar een productie manager (m / v) : Je bent verantwoordelijk voor de leiding en organisatie van de volledige productie, samen met je team.

Takenpakket : - Uitvoeringsdossier vertalen naar de productie aan de hand van een technische analyse- Samenwerken met en ondersteunen van andere afdelingen- In overleg met project manager deadlines definiëren en op basis hiervan gedetailleerde productieplanning opmaken- In samenspraak met de werkvoorbereiding en het productieteam, het productieproces opstarten en de flow bepalen- De dagelijkse planning (arbeid, materiaal en machines) opstellen, opvolgen en bijsturen- Onthaal, opleiding, opvolging en evaluatie van je team realiseren- Medewerkers dagelijks positief coachen en technisch bijstaan- Verder uitbouwen van een efficiënt en flexibel productie apparaat- Continue streven naar het verbeteren van de productie, de goederen, de processen en de kwaliteit

Aanbod

De activiteiten van een team coördinerenEen organisatie leiden. De opslagplaatsen en -voorwaarden bepalen. De onderhoudswerkzaamheden coördineren en plannen volgens de productievereisten.

De modaliteiten voor industrialisatie van producties definiërenHet in werking stellen van uitrustingen en installaties coördineren door testing, proefdraaien, .

 • De processen, grondstoffen en in- of uitgaande producten superviseren en controleren in functie van de bestellingen, referentiesystemen.
 • De productieplanning opvolgen en aanpassen aan de flows, termijnen, voorraad, .... Domein : Productie. Domein : Productieproces, productieplanning, voorraad.

  Het personeel sensibiliseren voor organisatie, kwaliteit, veiligheid, ...Technische steun verlenen aan de diensten kwaliteit, onderhoud en methodes.

  In- en uitgaande stromen, de voorraad en de nood aan producten of grondstoffen controleren. Het bijhouden van de productiedossiers en opvolgingsdocumenten controleren (categorie, parameters, indicators, .

 • Productiegegevens van installaties opvolgen, analyseren en bijsturen. Productierapporten opstellenOrganisatorische, productieve en logistieke aanpassingen en verbeteringen voorstellen - We bieden je een uitdagende en dynamische job aan waarin je jouw talenten kunt bewijzen en ontwikkelen- We voorzien een grondige interne opleiding, doorheen alle afdelingen van een recent vernieuwd bedrijf- Toffe, enthousiaste collega's die respect hebben voor elkaar- Een aantrekkelijk loonpakket gebaseerd op ervaring, aangevuld met extra legale voordelen
 • Vereiste kwalificaties

 • Je hebt min. een bachelordiploma in een technische richting. Een achtergrond in hout, schrijnwerk of interieur is ideaal- Je hebt reeds ervaring in het plannen en coördineren van een afdeling, zowel naar mensen als naar flow / processen- Ervaring in project business is een groot pluspuntJij bent : - Een echte planner van projecten, mensen, materiaal, tijdsduur, deadlines, .
 • Hands-on ingesteld en heel bereikbaar voor de vragen en uitdagingen van je team - Gebeten om steeds creatief te zoeken naar oplossingen en verbeteringen- Niet bang om knopen door te hakken- Structureel en ordelijk- Je vindt kwaliteit en veiligheid heel belangrijk tijdens het werkenBovendien heb je een sterke interesse voor hout, metaal, elektriciteit, koeltechniek, inox, aluminium, glas, en nieuwsgierig om hier alles over bij te leren.
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier