Coördinator sport en evenementen
Gemeentebestuur Rijkevorsel
Rijkevorsel, Antwerpen, BE
1 dag geleden
source : Jobat

De coördinator sport en evenementen stimuleert de sportparticipatie in onze gemeente, zorgt ervoor dat de inwoners in optimale omstandigheden gebruik kunnen maken van de gemeentelijke sportinfrastructuur en fungeert als aanspreekpunt voor de sportverenigingen.

Hij / zij is tevens verantwoordelijk voor de ondersteuning van allerlei evenementen en werkt hiertoe nauw samen met interne en externe betrokken actoren.

Je hebt een brede interesse voor de sportsector en beschikt over een duidelijk talent voor organisatie en coördinatie. Je hebt een sterke verantwoordelijk-heidszin dewelke zich uit in probleemoplossend en resultaatgericht werk en je toont een flexibele werkhouding.

Verder hanteer je een duidelijke, doch correcte communicatiestijl.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier