Sales Controller, Avelgem
Conessence
Avelgem, BE
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Voor een internationaal & groeiend productiebedrijf in de regio van Avelgem zoeken we een Sales Controller. Als Sales Controller ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse sales rapportering, de maandelijkse financiële closing en management rapportering.

Je bouwt een constructieve relatie uit met de (inter)nationale Sales collega’s waardoor je o.b.v. je analyses en business inzicht input kan geven over variantie Daarnaast neem je een actieve rol op bij het budgetteringsproces en de forecasting.

Je stelt processen en flows met een gezond kritische ingesteldheid in vraag en zoekt mee naar optimalisatiemogelijkheden die je helpt uitwerken.

Je komt terecht in een team van controllers en rapporteert aan de Finance Director. Je bent in het bezit van een masterdiploma in een economische richting.

Je hebt een drietal jaar ervaring als sales controller, idealiter in een productieomgeving. Je bent zowel analytisch als communicatief sterk, waardoor je impact kan hebben op de business.

Je bent ... Sales;Analyse;Management;Engelse taal;Forecasting;MS Excel;Nederlands;Communicatief sterk;SAP;Business impact ref : ad47781ideq32

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier