Projectmanager customer service
Start People
Bruxelles, Belgium
6 dagen geleden

Functie-informatie

In je functie als Projectmanager Customer Service Mid-Office 1th line vertaal je de noden van de administratieve dienstverlening naar het operationele werkterrein en bewaak je de kwaliteit.

Mid-Office 1st line biedt een 24 / 7-service en is verantwoordelijk voor het beantwoorden van telefonische vragen van uitzendmedewerkers omtrent hun loon en administratie, alsook voor het vervullen van administratieve taken omtrent sociale documenten, subsidies en contractopmaak.

Je kent de Mid-Office procedures en instructies en waakt over een correcte toepassing binnen jouw team. In samenwerking met jouw team en als denker initieer én realiseer je verbeteropportuniteiten.

Aanvullende waarborg je de operationele werking van jouw team zodat alles zo efficiënt mogelijk kan verlopen.

Voorwaarden

Bezit jij volgende talenten?

Je hebt minstens 1 jaar ervaring in een projectmatige rol en bezit bovendien goeie people-management-skills.

Je blinkt uit in je analytische vermogen zowel in proceswijzigingen als in cijfers.

Sterk organisatorisch en sterk in administratie

Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.

Je werkt met een uurrooster van maandag tem vrijdag van 8.30-12.30 & 13.30-17.30

Bovendien ben je 1 week op 3, buiten de kantooruren, telefonisch stand-by voor het 24 / 7-team (compensatie voorzien dmv recup-uren).

Je hebt een zeer goede kennis van Nederlands en Frans

Aanbod

Waarom kies je voor Start People?

 • Je maakt deel uit van één van de sterkste HR-bedrijven binnen de sector die tevens een echte partner is voor haar vele kleine en grote klanten.
 • Start People ondersteunt jouw ontwikkeling dankzij een uitgebreid en continu opleidingstraject waardoor je binnen een mum van tijd een specialist bent in HR.
 • Je krijgt vrijheid en autonomie om je eigen unieke aanpak te ontwikkelen.
 • Je hebt collega’s en Managers die altijd klaar staan om je te ondersteunen waar nodig.
 • Je kan rekenen op een marktconform salaris, een bedrijfswagen, forfaitaire onkostenvergoeding, maaltijdcheques, eco-cheques, laptop, gsm-
 • abonnement, bonussysteem, groeps- & hospitalisatieverzekering, 32 verlofdagen.

 • Bij Start People wordt het nooit een grijze boel, plezier en professionaliteit gaan hand in hand.
 • Organisatie- en afdelingsomschrijving

  Start People zet iedereen in beweging . Door dagelijks meer dan 10.000 uitzendmedewerkers aan het werk te zetten, zorgen zij ervoor dat ook werkgevers vooruitgaan.

  Die drive heeft van hen de nummer 2 in de Belgische uitzendmarkt gemaakt, met meer dan 100 kantoren verspreid in heel het land.

  Start People streeft er ook naar dat alle talenten zich bij ons kunnen ontplooien, ongeacht hun afkomst, geslacht of levensstijl.

  Zij staan dus open voor talenten uit de kansengroepen.

  Als Start People-collega sta je dus nooit stil . En dat voelt goed. Je wordt immers voortdurend gestimuleerd om je potentieel ten volle te ontwikkelen.

  Je staat niet aan de zijlijn, maar werkt actief mee aan steeds betere oplossingen. Door je snelle service zorg je ervoor dat Start People zijn sector steeds voor is.

  Dat alles in een respectvolle, open en enthousiaste werkomgeving. En reken maar dat ze ook de funfactor niet uit het oog verliezen!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier