Storingstechnieker kleine productie - 2 ploegen - Vast contract
Manpower
Kortrijk
5 dagen geleden

Job Description

Als storingstechnieker maak je deel uit van een kleiner technisch team met 3 collega techniekers en een technisch supervisor, jouw verantwoordelijke.

Samen met een collega sta je in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken volgens planning en het oplossen van acute storingen van het machinepark en aangekoppelde nutsleidingen.

Gaande van transportbanden, spuit- en afgietinstallaties, etiketteer- en verpakkingsmachines, etc. Gezien de specifieke installaties ondersteun je ook de technisch supervisor naar het ombouwen en opbouwen van (nieuwe) machines en voer je test runs uit.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor onze klant actief binnen de chemische nijverheid gelegen in de regio van Ieper met internationale uitstraling zijn wij op zoek naar een bijkomende industrieel storingstechnieker om te werken in 2 ploegen.

Candidate Profile

De storingstechnieker waar wij naar op zoek zijn is elektromechanisch geschoold of is gelijkwaardig door ervaring. Je werkt graag zelfstandig aan opdrachten maar ook in team en je weet prioriteiten te stellen.

Verder ben je leergierig, kan je om met stressvolle situaties en ga je geen uitdaging uit de weg, zo ga je ook meer verantwoordelijkheden krijgen.

Tot slot heb je kennis van lassen en Tig-lassen of ben je bereid om dit aan te leren.

Client Offer

Na een grondige introductie krijg je een verantwoordelijke en gevarieerde uitdaging binnen een sterk familiale KMO met internationale uitstraling.

Bovendien zal je kansen krijgen om te groeien naar taken en verantwoordelijkheden en eigen interesses. Conform je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk uurloon aangevuld met maaltijdcheques en 12 ADV dagen.

Wil je meer weten over deze boeiende functie? Bezorg je CV aan tycho.paepe manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier