Medewerker schoonmaakteam (voltijds / deeltijds)
LAGO Beveren De Meerminnen
LAGO Kortrijk Weide, BE
il y a 4j

Bedrijfsdetails

De place to be om topprestaties te leveren of integendeel heerlijk te ontspannen vind je vanaf februari 2019 terug in hartje Kortrijk.

Lago opent op de site Kortrijk-Weide een state-of-the art zwemparadijs met een uitgelezen aanbod om zowel de topatleet als de dagjestoerist te bekoren.

Het centrum wordt als een publiek-private samenwerking geëxploiteerd : een samenwerking tussen de stad Kortrijk en de privé partner Lago, die in België 9 toonaangevende zwembaden uitbaat.

Functie

Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen.

Na het volgen van diverse opleidingen ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van producten, onderhoudsmachines en poetsschema’s en procedures.

Je past de (nood)procedures, indien nodig, toe en je neemt regelmatig deel aan georganiseerde oefenmomenten

Verder zet je in op veiligheid door suggesties te geven aan de zwembadcoördinator om de netheid en veiligheid van het centrum te verhogen.

Verder rapporteer je aan de centrumcoördinator, die op haar beurt rapporteert aan de centrummanager.

Je neemt regelmatig deel aan teamvergaderingen om de werking van het centrum te optimaliseren. Een 6-dagen werkweek en een variabel uurrooster vormen geen problemen voor jou.

Je bent altijd in het bezit van een loper die toegang geeft tot alle ruimtes binnen het gebouw en de diverse lockers. Jij bent dan ook diegene die het centrum mee uitbouwt tot een zalige ontspanningsplek voor al onze bezoekers!

Profiel

P roper : Overal waar je komt is alles spic en span. Je zorgt ervoor dat de bezoekers in een ordelijke en nette omgeving plezier kunnen beleven.

O og voor detail : Geen enkel detail ontgaat je. Door je alerte houding zie je meteen waar je moet inspringen om een optimale en hygiënische beleving voor de klanten te creëren.

E nthousiast : Je bent klantgericht, stressbestendig en bij drukke momenten blijf je de kalmte zelve en ga je stressbestendig aan de slag.

T aakgericht : Met je plichtbewuste, verantwoordelijke en betrouwbare houding ze je je optimaal in om alle taken te vervolledigen.

Vriendelijkheid samen met klantgerichtheid en het bieden van service zijn geen onbekende begrippen voor jou tijdens het uitvoeren van je job.

Verder heb je een goede kennis van de producten die je gebruikt in de verschillende faciliteiten, bij minder gekende producten aarzel je ook niet om hier meer informatie rond te vragen.

S amenwerken : Misnoegde bezoekers vormen geen probleem voor jou, je weet altijd beheerst en respectvol te reageren om de kalmte en vrede te behouden.

Aanbod

Je komt terecht in een jong en sportief team waar collegialiteit centraal staat. Er heerst een bijzonder goede werksfeer en ook de omgeving is aangenaam om in te vertoeven.

Door het ruime takenpakket en de vele evenementen wordt de job gekenmerkt door variatie . Het loonpakket is conform de loonvoorwaarden in het paritaire comité 333 en voor nét dat ietsje meer wordt het aangevuld met extralegale voordelen.

Bijlagen

Signaler cette offre d'emploi
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Postuler
Mon email
En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
Continuer
Formulaire de candidature