Technical Sales BU Sealing & Rubber Technologies
Eriks
Hoboken, Belgium
2 dagen geleden

Een Technical Sales bij Sealing en Rubber Technology (SRT), die ook ondernemer had kunnen zijn. Maar dan technisch. Technical Sales bij SRT : WIE zoeken we?

Ben je nu een techneut die communicatief sterk is en sociaal vaardig? Of ben je een commercieel en organisatietalent met een bovengemiddelde technische inslag?

Eigenlijk doet het er niet toe. Zolang je de klant maar altijd centraal stelt en je zorgt er zo voor dat deze zich begrepen voelt omdat wij hem het gevoel geven dat we in zijn leefwereld passen.

Daar is heel wat voor nodig overigens. Het helpt dus als je initiatiefrijk bent, een gunfactor hebt en communicatief sterk bent.

Yes, deadlines halen om je klant tevreden te stellen! Zowel intern als extern heb je als Inside sales engineer te maken met harde deadlines.

 • Daar moet je mee om kunnen gaan. Sterker nog : moet je nog leuk vinden ook! Het is aan jou om hierin je eigen weg te vinden;
 • ruimte creëren, openingen zoeken, aanvoelen, begrip tonen en kansen benutten als ze zich voordoen. Je opereert in een 100% technische markt, dus dat moet je op het lijf zijn geschreven.

  Logisch dat je dit in huis hebt : een afgeronde technische / commerciële Bachelor met de juiste bagage of voldoende ervaring in een gelijkaardige functie interesse om extra kennis te verwerven in tot hiertoe ongekende domeinen Organisatorisch en analytisch talent Communicatief sterk Een Technical Sales SRT bij ERIKS, die runt z’n eigen business Bij ERIKS delen we een passie voor techniek én klanten.

  En stellen we de groei en ontwikkeling van medewerkers centraal. Passie, Specialisme en Innovatie zijn dan ook onze ERIKS principes .

  Als Technical Sales ben je binnen je business unit voor het grootste deel op jezelf aangewezen maar een hulplijn is steeds aanwezig.

  Je runt als het ware je eigen business, inclusief inkoop, prijzen en klanten. Die vrijheid is mooi én brengt verantwoordelijkheden met zich mee.

  Maar dat hoeven we je niet te vertellen natuurlijk. Logisch dat we dit goed voor je regelen : Concurrerende primaire en secundaire salarisvoorwaarden Volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden We snappen dat er meer is dan werken alleen Meer weten Natuurlijk wil je meer weten, dat kan door te reageren via de Apply button!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier