Preventie-adviseur (niveau II)
Sodexo België
Brussels, Elsene, Belgium
1 dag geleden
source : Stellenanzeigen.de

Wat begon als een klein familiebedrijf is vandaag een internationale speler op het vlak van Quality of Life Services. Sodexo biedt een brede waaier van diensten aan die het welzijn van onze klanten en gebruikers verbeteren, zoals het onderhoud van technische installaties, receptiediensten, veiligheids- en bewakingsdiensten, cleaning, groenbeheer, en cateringdiensten.

Al deze diensten leveren wij in zeer uiteenlopende woon- en werkomgevingen : overheidsinstellingen en bedrijven, scholen en universiteiten, penitentiaire instellingen, woonzorgcentra en ziekenhuizen.

We zijn ervan overtuigd dat de Quality of Life van onze servicegebruikers begint bij die van onze eigen medewerkers. Jouw welzijn op het werk is daarom een van onze prioriteiten.

Bij Sodexo kom je terecht in een stimulerende omgeving waar je jouw talenten kunt ontplooien en waar je kunt rekenen op continue begeleiding van je carrière.

Zo vorm je samen met 3.000 collega's (waarvan 54% vrouwen) de sleutel van ons succes. Ben jij op zoek naar een uitdagende job in een boeiend en stabiel bedrijf?

Dan is onderstaande functie misschien wel iets voor jou! Draag je veiligheid hoog in het vaandel ? Wens je bij te dragen tot de zero-harm mindset van Sodexo ?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Food en facilitaire diensten ? Wel dan hebben wij de nieuwe uitdaging voor jou als Preventie-adviseur ! Als preventie-adviseur ondersteun je onze medewerkers bij het uitwerken en in stand houden van ons preventiebeleid en versterk je mee de veiligheidscultuur in onze organisatie.

Je maakt deel uit van de Interne Dienst en Bescherming op het Werk. Hierbij een greep uit je takenpakket : Je bent, samen met je collega’s, het aanspreekpunt voor alle veiligheidsonderwerpen Je voert de nodige werkplekinspecties uit op onze verschillende locaties, evalueert de risico’s en formuleert verbeteringsvoorstellen Je maakt opleidingsmodules op, je organiseert en geeft veiligheidsopleidingen Je geeft advies, informatie en begeleiding met betrekking tot veiligheid aan de verschillende locaties Je voert de nodige analyses uit bij arbeidsongevallen samen met de verantwoordelijken Je neemt actief deel aan het Comité voor Preventie en Bescherming op het Werk Op vraag, neem je deel aan klantenvergaderingen samen met de hiërarchisch verantwoordelijken Je formuleert verbeteringsvoorstellen in het kader van het jaarlijks actieplan en werkt één van de projecten uit Je bent geboeid door veiligheid en preventie en hebt de vorming van Preventieadviseur niveau 2 reeds gevolgd Je hebt sterke kennis van het Nederlands - Kennis van Frans en Engels zijn een plus Je hebt relevante ervaring in facilitaire diensten (catering, cleaning, landscaping, ) Je hebt sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Veel verplaatsing vormt voor jou geen probleem Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op diversiteit, opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.

Een contract onbepaalde duur Een aantrekkelijk & competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen Een begeleidingstraject om je verwelkoming & integratie te vergemakkelijken bij Sodexo Een organisatie met ruimte voor initiatief en creativiteit Hoofdzetel gevestigd in Brussel (Elsene), vlakbij het station Etterbeek en de metrohalte Delta Quality of Life op de werkvloer : Een aangename werkomgeving met aangepaste technologie, f.

 • Catering, Communicatie, Engelse taal, Veiligheid, Frans, Facilitaire, Nederlands, SEN Originele vacature is te vinden op StepStone.
 • be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.

  be! Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! https : / / bit.

  ly / 2jPYsZC For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be! La version originale de cette offre d’emploi est disponible sur stepstone.

  be Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier