Een creatieve kok gezocht (m/v)
Konvert Interim Maasmechelen
Genk, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf te Genk zijn we op zoek naar een kok die creatief is! Je zal instaan voor het bereiden van zowel koude als warme maaltijden.

Aanbod

De bereiding van de gerechten superviserenHet dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren. De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereidingStalen nemen voor de hygiënische dienst.

De planning van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen.

Gerechten bereiden : Grootkeukenbereidingen. Gerechten bereiden : Europees. Gerechten bereiden : Traditionele gerechten.

Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...). Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, .

 • Gerechten opdienen in de zaal. Keukenbereidingen maken : Grootkeukenbereidingen. Leveranciers of dienstverleners selecterenOnderhandelen over contractvoorwaardenDe geleverde diensten of producten controleren.
 • Onderhoud van de installaties in de keuken voorzien. Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren.

  Menu’s opstellenDe tarieven voor gerechten opstellen. Recepten opstellen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, .

 • Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren Je komt terecht in een fijn team. Je hebt in het algemeen vaste daguren
 • Vereiste kwalificaties

  Je bent creatief aangelegd. Je bent gemotiveerd en flexibel ingesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier