PROCESS ENGINEER -
Argon selectie
Kortrijk, Belgium
8 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functie-omschrijving : Als proces engineer sta je in voor volgende zaken : -Je staat in nauw contact met diverse afdelingen, waaronder productie, engineering, IT en automatisatie.

 • Je zorgt er dagelijks voor dat het productieplan met een effici nte inzet van productiemiddelen tijdig kan worden uitgevoerd.
 • Hiervoor sta in voor de communicatie en coaching van de productiemedewerkers. Je krijgt hierbij de hulp van diverse teamleaders.

 • Je zoekt dagelijks naar mogelijkheden om de productiesystemen te verbeteren ; dit op gebied van kwaliteit, flexibiliteit en snelheid.
 • Je gaat projectmatig te werk en start met een analyse van de huidige situatie. Op basis van deze analyse stel je een concept op voor verbetering.

  Uiteindelijk sta je ook in voor de implementatie van jouw optimalisaties. -Je brengt de bottlenecks in de productie in kaart door middel van fabriekslayouts en Value Stream Maps.

  Je houdt telkens het oog op het opdrijven van de productiecapaciteit. Tijdsregeling : Dag - voltijds VEREISTEN Vereisten : Technische master.

  Doorgedreven kennis en ervaring lean management. Affiniteit met productieprocessen. Analytisch, gemotiveerd en resultaatgericht.

  Ervaring : Enige ervaring vereistRijbewijs : B (Auto)Talen : Nederlands : zeer goed AANBOD Aanbod : Je komt terecht in een uitdagende rol binnen een gevestigde waarde.

  Je kan bovendien genieten van een aantrekkelijke verloning aangevuld met diverse extras. Loon : Maandloon

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier