Project Manager e-Bus
Experis Belgium
Antwerp, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Project Manager e-BusIntroductie ExperisExperis is een toegewijde business unit van ManpowerGroup - een wereldleider in arbeidsbureaus voor meer dan 70 jaar en een erkende pionier in de branche.

Bij Experis zijn we actief in meer dan 50 landen over de hele wereld en gebruiken we dagelijks meer dan 38.000 bekwame professionals.

Daarom wendt meer dan 80% van de Global Fortune 500 zich tot ons voor het professionele talent dat hen onderscheidt.FunctieHet programma e-bussystemen omvat de uitrol van elektrische bussystemen in 13 centrumsteden in Vlaanderen en de Vlaamse rand.

ProfielJe hebt het vermogen om snel informatie over nieuwe technologieën op te nemen.Je hebt oog voor detail en kwaliteit, werkt nauwgezet en zeer gestructureerd.

Kennis en ervaring Clarity (gebruik en beheer)Kennis en ervaring met Procurement en SAPKennis en ervaring MS Teams / Sharepoint (gebruik en beheer)Kennis van MS Project, MS Office (zoals PowerPoint, Excel, )Sterk in administratie en administratieve ondersteuning.

Zeer goede kennis van de terminologie, organisatie, rollen en processen van de PM methodologieAantoonbare ervaring bij openbare vervoersmaatschappijen (pluspunt)Aantoonbare ervaring in het domein van elektrische bussen (pluspunt)Aantoonbare ervaring met projecten rond mobiliteit, duurzaamheid en innovatie (pluspunt)Aantoonbare kennis en ervaring met de context van een overheidsagentschaAantoonbare kennis van overheidsopdrachten en opmaak / opvolging van bestekkenKennis van ITIL.

Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische / engineering achtergrond of gelijkwaardig door ervaring.Kennis van MS Project, MS Office (zoals PowerPoint, Excel, ).

Minimaal 10 jaar ervaring in infrastructuurprojecten of ontwikkelingsprojectenProjectbeheerstechnieken en tools kunnen hanteren (risicobeheer, issuebeheer, )Taalvereiste : Nederlandstalig op Europees CEFR-niveau C2Waarvan minimaal 5 jaar ervaring in het leiden en begeleiden van projecten met totaalbudgetten van minimum 1000 K EUR.

Zeer goede kennis van de terminologie, organisatie, rollen en processen van de PM methodologie (bijv. Prince-2,PMI, PMBOK, ), bij voorkeur aangetoond door certificatie.

In staat zijn om ter zake expert kennis over te dragen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier