Business Unit Manager - IT
Michael Page
Antwerp, Belgium
4 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Bullet points Heb jij een sterke affinteit met de IT-sector? Wil je graag werken voor een ambitieus en snelgroeiend bedrijf?

Over onze klant Onze klant is een toonaangevende en internationale distributeur , zowel op het vlak van hardware-, software- als Cloud-oplossingen.

Ze beschikken over 24 vestigingen over heel Europa. Door hun verdere expansie zoeken zij vandaag een Business Unit Manager - IT voor de vestiging in België, regio Antwerpen .

antwerp Taken en verantwoordelijkheden Als Business Unit Manager - IT heb je de volledige nationale verantwoordelijkheid over een specifiek productgamma, namelijk APPLE .

Jouw klanten zijn actief in de retail en B2B-sector : Jouw prioriteiten liggen om een groei te ontwikkelen voor jouw productgamma.

Daarnaast ben je het aanspreekpunt bij uitstek bij het lokale management van jouw productgamma, APPLE. Je werkt nauw samen met de collega's uit het Purchase departement.

Je stimuleert accountmanagers om dit toonaangevende merk sterk te promoten. Je krijgt de volledige P&L-verantwoordelijkheid.

Je bent verantwoordelijk voor het uiteenzetten en behalen van de verkoops- en marketingstrategie. Je staat in voor een efficiënt voorraadbeheer.

Vanuit deze rol rapporteer je aan de Sales Director. Profiel Bachelor werk -en denkniveau 5-tal jaar relevante sectorervaring in een rol als accountmanager, business developer, sales manager in de verkoop van hardware, software en icloudtoepassingen.

Affiniteit en ervaring met APPLE-producten is pluspunt Beschikt over een degelijk inzicht en netwerk in de reseller market Je bent resultaatsgericht en beschikt over een sterke sales drive Je bent drietalig in het Nederlands, Frans en Engels Je kan autonoom werken en beschikt over de nodige analytische en strategische vaardigheden Aanbod Als Business Unit Manager kom je terecht bij een ambitieuze speler, in een professioneel, collegiaal en gemotiveerd team.

Jouw loon is competitief, aangevuld met bonussysteem per kwartaal en een totaalpakket aan extralegale voordelen waaronder firmawagen.

Telewerken en flexibiliteit zijn in deze werkomgeving sterk ingeburgerd!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier