Junior Mechanisch Service Technieker Pompen
Manpower
Gent, Oost-Vlaanderen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Als junior service technieker pompen zal je in eerste instantie een kwalitatieve opleiding krijgen van een brede waaier aan pompen en bijhorende installaties (kleine tot zeer grote installaties).

Hierna ga je als service technieker de baan op met je volledig uitgeruste Volkswagen Transporter om storingen op te lossen bij de klanten (industriële bedrijven, ziekenhuizen, zwembaden, .

 • en onderhoud te bieden. Je zowel ondersteuning van je collega's als ondersteuning door de uitgebreide database met documentatie die je kan raadplegen op je tablet.
 • Je zal je verplaatsen in de regio waar je woont, maar er zijn klanten over heel Vlaanderen waardoor je op verschillende plaatsen zal komen.

  Je bent vroeg bij de klanten en zo ook vroeg thuis, maar sporadisch doe je eens een overnachting op hotel wanneer het echt nodig is.

  Bij voorkeur ben je technisch geschoold of gelijkwaardig door ervaring. Liefst heb je mechanische kennis. Enige ervaring met pompen is een plus, maar niet noodzakelijk.

  Je kan zelfstandig werken en bent klantvriendelijk. Je werkt nauwkeuring met oog voor kwaliteit én veiligheid. Praktische kennis van het Frans en / of Engels is eveneens een mooie troef.

  Je bent flexibel ingesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier