operator - beernem - vaste nacht - optie vast
Randstad
Beernem, West-Vlaanderen
2 uur geleden

job description

Zoek je een job als machineoperator in de vaste nacht bij een modern bedrijf? Dan is dit de vacature voor jou!Jouw taken zijn het instellen van jouw machinestraat, je zorgt dat alles blijft draaien en doet kwaliteitscontrole.

Je start op in tweeploegen en kan overgaan naar de vaste nacht vanaf je opleiding voltooid is.Je werkt van maandag tot vrijdag in een 40u week.

qualification

 • Je kan technische tekeningen lezen en begrijpen.- Je hebt logisch inzicht en werkt nauwkeurig.- Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel, in de nacht zijn er namelijk minder collega's aanwezig.
 • Reeds ervaring met het instellen van machines is een pluspunt. - Een stabiel bedrijf : de gemiddelde anciënniteit is 25 jaar.
 • Je krijgt een mooi loon op basis van ervaring. - Je hebt bovenop je verlof nog 16 dagen ADV! - Het is een groeiend bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden.
 • Optie vast na positieve evaluatie.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier