laborant
Randstad
Westerlo, Antwerpen
3 dagen geleden

job description

Voor onze kwaliteitsdienst zijn wij op zoek naar een Laborant. Je werkt ook nauw samen met de andere afdelingen binnen Jacques IJs : Productie en Logistiek.

Taken : - Uitvoeren van controles en evalueren van de resultaten om te verifiëren of de productkwaliteit conform is aan de vastgestelde specificaties.

 • Administratieve opvolging van kwaliteitsdocumenten met het oog op het steeds ter beschikking hebben van de juiste documenten.
 • Klaarmaken van staalpakketten met het oog op het tijdig aanleveren ervan bij (potentiële) klanten.- Uitvoeren van analyses op stalen van de afvalwaterzuiveringsinstallatie om de kwaliteit van het afvalwater te evalueren.
 • qualification

  Je hebt bij voorkeur een A2 diploma Chemie of gelijkgesteld door ervaring.Goede kennis Nederlands en Engels.Je kan vlot overweg met Office programma s (Word, Excel, Outlook).

  Je kan nauwgezet en accuraat werken.Je bent kwaliteits- en hygiënebewust.Ervaring binnen de voedingssector is een pluspunt.

  Je bent bereid om in 2 ploegen te werken. We bieden je een afwisselende job aan in een innoverend bedrijf.Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief.

  Je krijgt een marktconform salaris met een uitgebreid pakket aan extra legale voordelen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier