Teamleader Packaging - 2 ploegen
Pfizer
Puurs, Belgium
5 dagen geleden

Teamleader Packaging - 2 ploegen

 • Belgium - Puurs
 • Functiebeschrijving :

  In onze hoogtechnologische verpakkingsafdeling zijn we op zoek naar een dynamische productie supervisor die samen met onze productie medewerkers kan meebouwen aan de verpakkingssite van de toekomst.

  Na een opleidingsperiode word je verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren en coachen van de activiteiten van een team medewerkers in de verpakkingsafdeling.

  In deze afdeling worden aseptische producten, biotech producten en hieraan gerelateerde medical devices geassembleerd en verpakt.

  De functie vereist people management vaardigheden gecombineerd met een technische inslag die je in staat stelt correct te anticiperen op concrete situaties en zo mee te werken aan de uitbouw en de ontwikkeling van de organisatie.

  Je staat in voor de dagelijkse operaties tijdens jouw shift. Je werkt proactief en je bent, naast het begeleiden van je team in functie van de dagelijkse operaties, verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde targets.

  Je verwerft inzicht in de totale value stream om proactief beslissingen te nemen zodat output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie gewaarborgd blijven.

  Je hanteert hierin principes zoals lean management, 6Sigma etc.

  Functieprofiel :

  Master opleiding : industrieel ingenieur, burgerlijk ingenieur, bio ingenieur, (industrie)apothekerJe hebt zeer goede communicatieve en sociale vaardigheden en legt daartoe de nodige dosis assertiviteit aan de dag Coachende vaardighedenJe bent een nauwgezet zelfstandig persoon die graag in en met een team werktJe beschikt over een goed analytisch vermogen en gedreven tot het vinden van oplossingen en boeken van resultatenJe werkt proactief, je bent in staat te multitasken en weet prioriteiten te stellenJe bent bereid te werken in een 2 ploegenstelsel (vroege / late)Je werkt inspirerend.

  Je kan mensen engageren en hun grenzen doen verleggenVerpakkingsexpertise is een pluspunt

  LI-PFE

  Pfizer is an equal opportunity employer and complies with all applicable equal employment opportunity legislation in each jurisdiction in which it operates.

  Manufacturing

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier