Field Sales Developer for LiQ NV in Harelbeke
LiQ NV
Harelbeke, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Description de l'entreprise Wat is LiQ? Goede ijscrème hoort je mond te doen wateren gewoon door het horen van het woord.

Er gaat niets boven goede combinaties en verse ingrediënten verpakt met de natuur in gedachten. Echter worden de meeste ijsjes gemaakt met melkpoeder en additieven en worden verpakt in plastic bekers.

LiQ roomijs en sorbets worden gemaakt met volledig natuurlijke ingrediënten, plantaardige stevia en een toevoeging van een scheutje drank om een verwennerij te creëren die de helft van de suiker is, maar dubbel zo veel punch.

Description de la fonction Als Field sales tover je een glimlach op ieders gezicht door onze ijsjes te laten proeven. Je vertelt vol passie over ons verhaal en je geeft uitleg over ons aanbod.

Je zal veel op de baan zijn om supermarkt winkels binnen te stappen en met winkelverantwoordelijken te spreken en onderhandelen.

Verkoop is een van je sterkste interesses. Profil recherché Je bent een vlotte, spontane student die overtuigend overkomt.

Je hebt oog voor aankleding, je gaat planmatig te werk en je bent zeer klantgericht. Je beschikt over een auto en je bent zeer flexibel ingesteld.

Je komt terecht in een tof team waar je daarbovenop nog eens mag smullen van al dat lekkers aan een mooi loon! Je krijgt 11,50 euro per uur en een ruime kilometervergoeding alsook de uren in de auto betaald.

Het is een gevarieerde job waarbij je de hele zomer lang kan werken. Nous offrons Je komt terecht in een tof team waar je daarbovenop nog eens mag smullen van al dat lekkers aan een mooi loon! Je krijgt 11,50 euro per uur en een ruime kilometervergoeding alsook de uren in de auto betaald.

Het is een gevarieerde job waarbij je de hele zomer lang kan werken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier