ontginning kalkgroeves - chauffeur ce kipper
Randstad
Bassenge, Liege
6 dagen geleden

job description

Voor een ontginningsbedrijf van kalkgroeves uit Riemst zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE. Je werkt van maandag tem vrijdag.

Je begint rond 6 : 00 en werkt ongeveer tot 18 : 00. Je start vanuit Bitsingen / Bassange (net onder de taalgrens in de provincie Luik).

Je rijdt er met een kipper in de kalkgroeves. Je brengt de ontginningen naar klanten. Je doet hiervoor + / - 20 stops per dag, onder andere naar Beerse, Maastricht en Bilzen.

qualification

 • geldig rijbewijs CE met code 95 en medische schifting- in het bezit van een digitale bestuurderskaart- je hebt ervaring met de kipper, aangezien ontkalkingen doen in groeves net iets anders is dan enkel op de weg rijden
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier