assistent bouwmarktleider - gamma
Randstad
Zelzate, Oost-Vlaanderen
14 dagen geleden

job description

Voor de regio Gent zijn wij op zoek naar een Assistent bouwmarktmanager bij Gamma. Als assistent filiaalleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van je GAMMA winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van je winkel.

Je geeft sturing aan het winkelteam.Samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte.

Je helpt de klant bij het klaren van zijn klus door hem het juiste advies te geven en de juiste producten te verkopen.

qualification

 • Je bent bereid om te werken in een systeem van variabele werkuren en op zaterdag en sporadisch op zondag.- Affiniteit met de doe-
 • het-zelfbranche.- Je bent een ervaren verkoper voor wie klanttevredenheid op de eerste plaats komt.- Je kan jou verplaatsen met eigen vervoer

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier