First Line Manager – Droomcarrière bij Belgisch topbedrijf
Dixon & Company
Belgium
5 dagen geleden
source : Experteer

Locatie : Regio Hasselt Reference code : SGU - 16939 Type : Maintenance & Production Toegevoegd op : 27 / 08 / 2020 Over onze klantDroom jij van een carrière bij een succesvolle Belgische onderneming die alom bekend staat hun kwalitatieve producten en korte beslissingslijnen die inspelen op de noden van de markt?

Ben jij een geboren people manager die er voortdurend naar streeft het beste uit zijn mensen naar boven te halen? Ben jij analytisch ingesteld en zie jij voortdurend opportuniteiten?

Dan is deze job misschien wel op jouw lijf geschreven! Ter ondersteuning van de verdere groei is dit voedingsbedrijf voor de site in regio Hasselt op zoek naar een First Line Manager met gezonde ambitie die een carrière ambieert bij een dynamisch bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling en doorgroei van de werknemers ten volle wordt ondersteund.

JobomschrijvingOpvolging en coördinatie van de productieactiviteiten op de lijn, dagdagelijkse aansturing van het controlesysteem en opvolging van eventuele afwijkingen.

Aansturen en coachen van 32 operatoren die je van de nodige opleidingen voorziet om hen door te laten groeien tot zelfsturende teams.

Vertalen van de lange termijnstrategie via het uitwerken en implementeren van verbeterprojecten met als doel veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en rendement te optimaliseren en verliezen naar het minimum te herleiden.

Opvolgen van de budgetten en rapporteren van de resultaten aan de productiemanager.ProfielMaster industrieel ingenieur of bachelor in een technische richting.

Je hebt reeds een eerste leidinggevende ervaring achter de kiezen.Een echte people manager die er steeds naar streeft het beste uit zijn mensen naar boven te halen.

Gezonde ambitie en op zoek naar een omgeving waar je jezelf kan ontwikkelen en verder kan doorgroeien.AanbodZeer interessant salarispakket inclusief optie tot bedrijfswagen en tal van extralegale voordelen.

33 verlofdagen, volledig vrij te kiezen, en glijdende werkuren waarbij je kan starten tussen 7 : 00 en 9 : 30, wat zorgt voor een optimale work-life balance.

Het bedrijf voorziet een uitgebreid opleidingstraject dat jou volledig zal klaarstomen tot een echte expert in je vak. Ook gedurende jouw loopbaan kan je continu genieten van interessante opleidingen die jou zullen klaarstomen voor de volgende stappen in je carrière.

Diverse doorgroei- en rotatiemogelijkheden binnen het bedrijf, waarbij je kan doorgroeien naar een managementfunctie of kan roteren naar andere afdelingen binnen de organisatie : Aan mogelijkheden geen gebrek!Een boeiende positie binnen een vooraanstaand bedrijf waar mensen met plezier gaan werken, getuige het zeer lage verloop binnen de organisatie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier