MAGZIJNIER VOEDING (M/V)
manpower
Zande, Belgium
3 dagen geleden

Job Description

Als diepvries magazijnier ben je verantwoordelijk voor de diepvries stockage van onze producten. Je beheert alle stockageplaatsen en staat zelf in voor de orde en netheid van de diepvriescel.

Je takenpakket bestaat onder andere uit het orderpicken van de diepvries artikelen volgens een ERP-systeem . Je zorgt steeds voor een goed overzicht van de diepvriescel en werkt volgens het FIFO systeem.

Je registreert deze gegevens in een ERP pakket.

Client Description

Mijn naam is Lore en ik zal jou persoonlijk begeleiden in jouw zoektocht naar de ideale job.

Ik neem jouw vragen en verwachtingen onder de loep en ga vervolgens expliciet op zoek naar de meest geschikte vacatures die bij jouw verwachtingen aansluiten.

Samen gaan we op zoek naar de perfecte match tussen sollicitant en bedrijf.

Manpower industry is momenteel op zoek naar een MAGAZIJNIER (M / V)

Candidate Profile

Je bent Nederlandstalig of hebt een basiskennis Nederlands. Je bent in het bezit van een reachtruckattest en kan goed werken in een gekoelde ruimte.

Je hebt ervaring in het opvolgen van de procedures met betrekking tot de voedselveiligheid (respect temperaturen, overbrengen van klantenklachten).

Client Offer

Onze klant kan jou een fulltime job aanbieden regio Diksmuide-Oostende van maandag tot vrijdag.

Je krijgt een interessante verloning + koudepremie.

Onze klant is op zoek naar een lange termijn samenwerking en dus kans op een vast contract na een geslaagde interimperiode

Afwisselende job in een familiale werksfeer

Interesse in deze job? Mail dan snel je cv naar office.brugge manpower of reageer op deze vacature via de website https : / / myportal.manpower.be /

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier