onthaalbediende automotive
Accent
Roeselare, BE
9 uur geleden

Onze klant is een erkende garage consessie met ondertussen drie vestigingen regio Roeselare, Kortrijk en Doornik. Men is verdeler van de merken MINI, Land Rover, Jaguar en BMW.

Een hecht team en een efficiënte organisatie zijn de garantie voor premium kwaliteit. Op die manier willen ze uw verwachtingen overtreffen, elke dag weer! Hier voel je echt de klasse en professionalisme onmiddellijk bij het binnenkomen in de showroom.

Wij verkopen premium wagens , dus hier werken premium mensen!!" , is de leuze van de HR verantwoordelijke!Voor de vestiging de Roeselare zijn we op zoek naar een onthaalbediende, wie komt de receptie versterken en komt naast Elien te zitten als gezicht van de verkoopreceptie?

Functiebeschrijving

Als onthaalbediende voor de verkoop in de automotive te Roeselare zal je onderstaande takenpakket uitvoeren : Je werkt samen met Elien, de taken zullen dus onder beiden verdeelt worden, maar ook overlappend zijn.

Je ontvangt als eerste aanspreekpunt alle klanten en showroombezoekers op een enthousiaste manier.Je beantwoordt de telefonische oproepen en behandelt ze op een professionele en oplossingsgerichte wijze.

Je staat in voor de inkomende post, aangetekende brieven en koerierzendingen,Je beheert samen met jouw collega het klassement en garandeert een efficiënt gegevensbeheer.

Je zorgt voor de algemene administratieve ondersteuning van de sales afdelingen (voorbereiden leveringsdocumenten, administratieve aflevering nieuwe wagens, facturatie interne orders, )

Functie-eisen

Als onthaalbediende voor de verkoop in de automotive te Roeselare , herken je jezelf in onderstaande omschrijving : Een spontane, goedlachse collega die als eerste aanspreekpunt in de concessie de klanten op een enthousiaste manier verwelkomt.

Iemand die bij de woorden flexibel, communicatief en nauwkeuring spontaan aan zichzelf denkt.Een administratieve duizendpoot, die beschikt over een vlotte pc kennis,Je kan idealiter een eerste succesvolle werkervaring voorleggen binnen een onthaalfunctie, administratief bediende functie of hebt een opleiding hierin gevolgd.

Een teamplayer die niet snel uit het lood is te slaan en steeds bereid is bij te springen waar nodig. Kortom, een collega waar we kunnen op rekenen!Iemand die tactvol is en die weet hoe je professioneel omgaat met onze premium klanten.

Er is voor jou maar één ding dat telt en dat is SERVICE!

Arbeidsvoorwaarden

Een voltijdse, vaste en afwisselende job bij één van de referentiespelers binnen de Automotive sector.Een mogelijkheid om je zowel op administratief en commercieel vlak maximaal te ontplooien en een echte spilfiguur te zijn.

De kans om, als administratieve schakel in het salesproces, deel uit te maken van een gemotiveerd en enthousiast salesteam.

Je werkt in een 39u uurrooster, waardoor je 6 ADV dagen opbouwt boven op de 20 verlof dagen (vrij in te plannen in samenspraak met collega's)Je werkt van maandag tot vrijdag in een afwisselend uurrooster met jouw collega.

Ene week van 8u tot 17u en andere week van 9u tot 18u (op vrijdag mag je stoppen om 16u of 17u)

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier