Aanmaakoperator Chemiebedrijf Gent! 3 ploegen (M/V/X)
Over Ago
Gent
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een chemisch bedrijf te Gent dat instaat voor de aanmaak en productie van poederzeep en vloeibare zeep, zijn we dringend op zoek naar een aanmaakoperator.

Je bent werkzaam op het aanmaakplatform, waar je de chemische recepturen samenstelt. Je werkt ook deels in het labo. Je stemt af met de meestergasten en geeft de aanzet voor het productieproces.

Vereisten

Je hebt een bachelor chemie behaald of hebt reeds mooie ervaring als operator in de chemische sector opgebouwd. Je kan werken in 3 ploegen.

Je houdt van uitdaging in je job. Je kan vlot zelfstandig of in team samenwerken. Fysiek werk schrikt je niet af en je verkeert in goede fysieke conditie.

Je steekt graag je handen uit de mouwen.

Talen

 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Heel gevarieerde functie met veel uitdaging. Door groeimogelijkheden. Na een positieve interimperiode, kans op vast contract.

  Mooie verloning. Vlotte bereikbaarheid.

  Rijbewijs

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier