PHP Developer
icapps
Antwerp, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Your partner in digital growth is niet alleen ons credo maar dat brengen wij ook dagdagelijks in de praktijk voor klanten als Bolero, Telenet, Bol.

com, Mobile Vikings, Belfius, Keytra... De vacature Your partner in digital growth is niet alleen ons credo maar dat brengen wij ook dagdagelijks in de praktijk voor klanten als Bolero, Telenet, Bol.

com, Mobile Vikings, Belfius, Keytrade, Van In, Kinepolis en vele anderen. Ons team van meer dan 90 engineers en designers is constant in de weer met het ontwerpen en bouwen van toepassingen met moderne technologieën, zowel native mobile apps als responsive web apps voor desktop én mobile.

Wij staan elke morgen met plezier op om aan uitdagende projecten te werken in een no-nonsense sfeer!Wat bieden we jeKansen om jezelf te ontplooienFlexibele urenEen bedrijf met vlakke structuurThuiswerk mogelijkhedenVrijheid om zelf je werk te organiserenLosse en leuke sfeerPrachtig kantoor in AntwerpenFlexdesks in Hasselt, Mechelen en GentWORK HARD, PLAY HARD mentaliteitWat ga je doen?

Nauw samenwerken met je collega's in het web team, back-end team, UX-experts, designers, project managers en in veel gevallen ook met je collega engineers uit het iOS of Android team.

Ontwikkelen en onderhouden van data driven web apps op maatIntegreren van de apps met back-end systemen en af en toe de brug maken naar mobile apps.

Hierbij zorg jij voor de juiste architectuur en het hardcore development!Coachen, helpen en ondersteunen van jouw collega'sDe verantwoordelijkheid opnemen in het technisch opleveren van het projectFunctie eisengezocht : technische skillsJe hebt minstens 3 jaar werkervaring als PHP developer (bij voorkeur Symfony)Je hebt een goede kennis in web-technologieën zoals JavaScript, HTML5 en CSS3Uitstekende kennis van OOPKennis REST / JSON APIErvaring met opzetten van externe integratiesDatabase management via MySQLAgile werkenErvaring of kennis van Sulu, React, Docker, Blackfire, PHPUnit is een pluspuntHet gebruik van de command-line behoort tot je dagelijkse bezighedenJe hebt een zeer goede kennis van GIT (en de workflows of mogelijkheden die deze tool biedt)Jouw belangrijkste taken1.

Nauw samenwerken met je collega's in het web team, project managers en in veel gevallen ook met je collega engineers uit het iOS of Android team.

2. Vacature PHP Developer Cooder.be3. Coachen, helpen en ondersteunen van jouw collega's4. Verzorgen van de juiste technische architectuur,het datamodel en uiteraard ook het hardcore development!Over icapps Your partner in digital growth is niet alleen ons credo maar dat brengen wij ook dagdagelijks in de praktijk voor klanten als Bolero, Telenet, Bol.

com, Mobile Vikings, Belfius, Keytrade, Van In, Kinepolis en vele anderen. Ons team van meer dan 80 engineers en designers is constant in de weer met het ontwerpen en bouwen van toepassingen met moderne technologieën, zowel native mobile apps als responsive web apps voor desktop én mobile.

Wij staan elke morgen met plezier op om aan uitdagende projecten te werken in een no-nonsense sfeer!Opgericht in 20093 kantoren50-100 medewerkersWat kan je?

DevelopmentBachelor, Master denkniveauMedior, Senior werkniveauNederlands, Engels sprekendWat krijg je?Vast€ 2000 - € 5000 bruto per maandGlijdende werkurenTrainingenLease autoTankkaartMobielLaptop13e maandPensioenNetto onkostenvergoedingHospitalisatieverzekeringWat doe je?

Minimaal een 38-urige werkweekSamenwerken met 10-20 collega'sJe werkt samen metITFocus opB2B & B2CJe werkt voornamelijk met Informatietechnologie en -diensten

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier