Technicus elektromecanicien
HR Rail
Deinze
2 dagen geleden

Dankzij een goed onderhouden spoorinfrastructuur kunnen de meer dan 4.000 treinen die dagelijks op ons spoornet rijden vlot en in alle veiligheid op hun bestemming geraken.

Als Bachelor Elektromechanicien ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor het regelen, aanpassen, onderhouden en herstellen van wissels, seinen, overwegen, spoordetectiesystemen,

Je kunt kiezen voor verschillende specialiteiten.

 • Technici seininrichting. Wissels, seinen, overwegen en spoordetectiesystemen hebben voor jou geen geheimen.Je past jouw kennis van elektriciteit, elektronica, mechanica en informatica dagelijks toe.
 • Je vernieuwt, onderhoudt en herstelt de seininrichting op en rond het spoor.

 • Technici verwarming, verlichting & drijfkracht (VVDK).Je bent gefascineerd door de verschillende elektrische installaties op en langs de sporen .
 • Je zorgt voor het onderhoud, de montage en het herstel van de voedingsinstallaties van de seinen en wissels, middenspanningsinstallaties, wisselverwarming, pompen, verlichting, noodvoedingen,

 • Technici onderstations.Je zorgt voor de regeling, het onderhoud en de uitbreiding van de tractie-onderstations .
 • Technici bovenleidingJe zorgt voor de opbouw, het onderhoud, de afregeling en de vernieuwing van de installaties van de bovenleiding (zoals draagmasten, dwarsbalken, bedrading, schakelaars, ).
 • Bij de specialiteiten seininrichting, VVDK en onderstations werk je meestal in een kleine ploeg van 2 à 3 technici . Je hebt doorgaans vaste uren , maar af en toe is er ook avond-

  of weekendwerk mogelijk. Af en toe ben je van wacht , dan kan je opgeroepen worden buiten de normale diensturen om storingen aan één van de installaties te gaan oplossen.

  In de specialiteit bovenleiding werk je in een ploeg van 6 collega’s en volgens een vast uurschema in een 3 x 8 systeem ( vroege, late, nacht).

  Het uurrooster loopt ook door op zaterdag en zondag .

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier