COMPENSATION & BENEFITS MANAGER
Orpea
Ukkel, Brussel, België
1 dag geleden
source : Jobat

Je bent de eindverantwoordelijke voor de payroll processing en verwerking binnen Orpea België en voor de rapporteringen betreffende loonmassa, FTE’s, absenteïsme en personeelsverloop.

Je kan daarbij rekenen op een team van 5 payroll medewerkers die op hun beurt rekenen op jouw bezieling en expertise om de payrolldiensten op de toekomstige ontwikkelingen af te stemmen.

Zo ga je met name de uitrol van de URA planningstool begeleiden en opvolgen en de implementatie ervan coördineren bij de opening van nieuwe woonzorgcentra.

Ook de administratieve formaliteiten in verband met RSZ, sociaal secretariaat en kinderbijslagfonds bij de opening, transfer of sluiting van woonzorgcentra maken deel uit van je kernopdracht.

Je ondersteunt de HR business partners met loonsimulaties, IFIC en uitdienstberekeningen.

Directie en managers rekenen op je voor advies betreffende sociaal juridische kwesties en voor de uitwerking van een passend compensation & benefits aanbod in lijn met de strategie van de organisatie.

Je analyseert en beheert de actuele beloningssystemen, brengt advies uit hieromtrent en werkt daartoe de nodige procedures en communicatie uit.

Heb je een master- of bacheloropleiding genoten en al een 10-tal jaren ervaring als senior payroll co-ordinator in een multi-

site omgeving of als senior consultant in een sociaal secretariaat? Mag je jezelf een gedreven cijferexpert noemen? Iemand die kwaliteit en correctheid hoog in het vaandel voert?

Die met open ogen in de wereld staat, interessante ideeën snel oppikt en spontaan met anderen deelt? En ben je op je best als je je collega’s en naaste medewerkers kan inspireren en vooruithelpen?

Kortom, jeuken je vingers om samen met ons een boeiend comp & ben verhaal te schrijven? Welkom in de wereld van Orpea.

Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Je komt terecht in een werkomgeving waar alles draait om mensen en convivialiteit. Waar je professionele inzet wordt gehonoreerd met een marktconforme verloning.

En waar je, uiteraard, de verwachte en vereiste extra-legale voordelen geniet.

Wens je meer informatie of wil je meteen een afspraak maken?

Neem dan contact op met Inge Egberghs, onze Talent Acquisition Manager, via de sollicitatieknop onderaan of via 0475 504 563.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier