OPERATIONS MANAGER - INFRASTRUCTUUR / WATERBOUW - Aalst
LEDR Executives Solutions
Aalst, Belgium
6 dagen geleden
source : Experteer

Voor een bedrijf dat wereldwijd aanzien krijgt door zijn werking zijn we momenteel op zoek naar een Technisch Directeur.Dankzij hun innovatieve werkwijze zijn ze uniek in de wereld.

Wilt U deel zijn van het succes, reageer dan snel door ons uw CV te bezorgen.Client DetailsOPERATIONS MANAGER - INFRASTRUCTUUR / WATERBOUW - Aalst : Het bedrijf dat wereldwijd een patent heeft en geen concurrentie heeft in zijn niche, is reeds decennia een topper in zijn vakgebied.

Hierdoor leveren ze wereldwijd hun expertise af aan toppers in de olie-en gasindustrie.Echter voor de werven die ze persoonlijk begeleiden werd onze hulp ingeschakeldDescriptionOPERATIONS MANAGER - INFRASTRUCTUUR / WATERBOUW - Aalst : U rapporteert aan het management en de zaakvoerder, zodat uw inbreng van belang is.

U verzorgt de planning en uitvoering van de projecten.U staat borg dat projecten volgens deadline en financieel correct afgewerkt worden.

U leid en coacht werknemers.U optimaliseert het departement en de werking >

continuous improvement.U verzorgt technisch advies en analyses naar klanten toe.U verzorgt samen met HR de aanwervingen ProfilesOPERATIONS MANAGER - INFRASTRUCTUUR / WATERBOUW - Aalst : - U bent in het bezit van diploma Burgerlijk ingenieur- U bent 3-talig : Nl, Fr, Eng- U bent acumen, sociaal vaardig- U heeft ervaring met infrastructuurwerken en dit in een leidinggevende functie voor minimum 12 jaar- U bent goed in het begeleiden en coachen van medewerkers OfferOPERATIONS MANAGER - INFRASTRUCTUUR / WATERBOUW - Aalst : Bij deze stabiele speler in zijn niche, wacht u een boeiende uitdaging en een dito verloning die naargelang ervaring en competenties kan oplopen tot 120.

000 Euro!!!bovendien heeft u recht op een mooie package en kan een bonus uitgevaardigd worden bij uitstekende resultaten.

Twijfel niet en mocht u zich herkennen in de beschrijving hierboven, bent u misschien wel de aanwinst waar het bedrijf op wacht.

Deze vacature wordt beheerd door Steve Lopez & Sebastiaan DekeersmaekerJob SummaryType : PermanentID : sl0480 1596551456

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier