Adviseur (m/v)
Start People
3000 Leuven
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Adviseur (m / v). Als Adviseur ben je verantwoordelijk voor het bijstaan en begeleiden van consumenten in de keuze van hun leverancier of operator (telecom, energie, .

 • Het gaat hier om verkoop bij particulieren thuis. Je agenda wordt ingepland door medewerkers in een eigen call center, jij dient enkel de afspraken af te werken! Een afspraak kan in principe tot 20u worden ingepland wat betekent dat je bereid moet zijn om tot 20u30 / 20u45 te werken, al zal dit zeker niet elke dag gebeuren.
 • Profiel

  Je kan goed zelfstandig werken. Je hebt een verzorgd voorkomen en een positieve uitstraling. Je kan efficiënt en doelgericht werken, Je bent ordelijk en bereid om opleidingen te volgen Je bent gedreven om resultaten te behalen, en te groeien binnen het bedrijf.

  Aanbod

  Onze klant biedt hun adviseur... Een vast contract na succesvolle interimperiode, Een mooi verloningspakket (maandloon aangevuld met bedrijfswagen, tankkaart, GSM abonnement en bonus naar prestaties) Een tewerkstelling in eigen regio.

  Je krijgt een opleiding van 2 dagen (deze gaat door in Adegem). De 3de dag zal je in je eigen regio samen met een ervaren collega op pad gaan.

  Vanaf de 4de dag werk je alleen.

  Bedrijfsinfo

  Adviesburo Totaalplan is een bloeiend bedrijf met jonge gemotiveerde collega’s. Totaalplan spitste zich toe op het leveren van gratis en vrijblijvend advies en heeft hierin reeds 10 jaar ervaring.

  Deze diensten worden geleverd in alle uithoeken van Vlaanderen, zelf zijn ze gevestigd in Oostwinkel, provincie Oost-Vlaanderen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier