EDI CONSULTANT
Hays
Gent, Oost-Vlaanderen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Als EDI consultant ga je langs bij klanten en analyseer je de noden en vragen. Het is jouw taak als consultant om op basis van de verzamelde informatie mee te denken met jouw klant.

Op die manier voorzie je de beste oplossing & mapping en vertaal je dit aan de hand van programmeertools. Je stemt hiervoor dus regelmatig af met klanten en partners.

Het grootste deel van jouw tijd ben je bezig met de technische mapping in de eigen ontwikkelde programmeertaal. Hier krijg je uiteraard een opleiding over.

Daarnaast sta je ook in voor de support naar klanten toe betreffende EDI-problemen.

Het is belangrijk om als EDI consultant analytisch te zijn om de programmeertaal te begrijpen en zo bestaande mapping te hergebruiken.

Je maakt gebruik van de eigen ontwikkelde software en kan die op maat van de klant aanpassen. Hiervoor heb je al enige kennis van EDI, maar de eigen software zal je leren in opleidingen.

Ook beschik je over een goed abstract probleemoplossend denkvermogen en ben je sociaal & communicatief in interactie met klanten.

 • Je bent klantgericht en dit kan je ook gebruiken in de support naar hen toe. Een uitstekende kennis van Nederlands en Engels is vereist;
 • een goede kennis Frans is een pluspunt.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier