technical supervisor (m/v) zeebrugge
Randstad
Zeebrugge, West-Vlaanderen
1 dag geleden

job description

 • Planning van het productieteam : Zorgen voor de werkverdelingBijhouden van verlofplanningen.Problemen tijdig overleggen met de leiding.
 • Afstemmen van opleiding met de leidinggevende.- Bewaken van orde en netheid : Het promoten van orde en netheidToezien op de veiligheid van de productielijn en ingrijpen bij onveilige situaties- Resultaatsgericht werken : Bijhouden van realisaties.

  Behalen van opgelegde KPI'S.Acties ondernemen bij storingen om verliesuren tot een minimum te beperken.Reduceren van kwaliteitsfouten.

  Meewerken met het operationeel team naar mogelijke verbeteringen- Verzorgen van de kwaliteitsregelkringen : Kwaliteitsfouten bespreken met de betrokken operator om herhaling te voorkomenDoorgeven van kwaliteitsfouten aan de leidinggevende waarvoor ondersteuning nodig is.

 • Samenwerking : Leiding geven aan een groep van 30-40 arbeidersZorgen voor win-win situaties tussen het productieteam en leidingHet nemen van verantwoordelijkheid en het oppakken van moeilijke situatiesHet motiveren, overtuigen en aanmoedigen van medewerkers aangepast aan de medewerker en taken.
 • Je werkt in shiften : 06h00-14h00 en 14h00-22h00u.

  qualification

 • Je hebt een technische achtergrond (auto)mechanica en / of hydraulic- Je hebt ervaring in leiding geven in een productieomgeving- Je hebt kennis van 5S lean management principes-Je spreekt vlot Nederlands en Engels- Je beschikt over goede people management skills en je bent toegankelijk, open en aanspreekbaar, aanwezig op de vloer- Je bent pro-actief en durft initiatief te nemen- Je sterk organisatorisch;
 • Je communicatief en dynamisch met een 'no nonsense' mentaliteit - Goed loon - Vast contract - Aangename werksfeer in een dynamische omgeving
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier