Limburg: Bijverdienste Sales Promotor HP
Sarawak Brussels
Limburg
6 dagen geleden
source : Student.be

Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief vaardig, enthousiast en heb je interesse in Notebooks, Tablets en HP Printers?

Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar sales promotors voor HP in de Media Markt of Fnac bij jou in de buurt !

Beschrijving

Wij zijn op zoek naar enthousiaste sales promotors die willen werken als ambassadeur voor het merk HP!

Als Sales Promotor voor HP sta je in bekende ketens zoals Mediamarkt of Fnac. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van Notebooks, Printers en Tablets met als doel de verkoop van deze producten te stimuleren.

Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld van informatica en je verkoopvaardigheden komen volop tot ontwikkeling in deze bijbaan.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier