RETAIL DEVELOPMENT MANAGER
Hays Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, België
1 dag geleden
source : Jobat

Als Junior Retail Development Manager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een groot aantal Shop-in-Shops in Vlaanderen.

Je staat in voor de opvolging van kpi's op conversie / customer experience en de planningen. Als people manager is coaching zeer belangrijk in je takenpakket.

Je houdt steeds de vinger aan de pols, stuurt bij waar nodig en geeft feedback. Je zorgt voor een optimaal performance management en een omgeving waar successen gevierd worden én je zorgt dat het intern potentieel volledig wordt benut en ontwikkeld.

Naast het luik people management sta je mee in voor de uitrol van de strategieën op commercieel vlak. Je analyseert de markt, pikt trends op en neemt initiatieven die op korte en lange termijn sales opleveren.

Je zorgt voor een vlekkeloze in-store uitvoering en uitwerking van de Retailplanogrammen. Als Junior Retail Development Manager gebruik je je omnichannel expertise om al deze zaken in goede banen te leiden.

Je zorgt voor een frisse wind in de organisatie en bent een inspirator door je Retailkennis. Je rapporteert aan het Retail Development Manager, met wie je samenzit om de cijfers te evalueren en de ROI en kpi's te bekijken.

De ideale kandidaat heeft minstens een bachelor- of masterdiploma en heeft + / - 3 jaar managementervaring in Retail. Ervaring in het creëren van structuur, processen en way of working (voor Shop in Shops) in retail voor premium brands is een plus.

Ervaring in een leidinggevende functie is key. De ideale kandidaat is een echte people manager die hands-on is, de zaken structureel aanpakt, nauwkeurig is in alles wat hij of zij onderneemt én analytisch sterk is.

Verder zijn we op zoek naar een inspirerende coach die een 'make it happen'-mentaliteit heeft, een echte problem solver is die elke brand zal blussen en iemand die excellent is in executie.

Verder zijn sterke commerciële en problem solving skills vereist voor deze functie. De toekomstige Junior Retail Development Manager is charismatisch, heeft een passie voor Retail, is een geboren onderhandelaar, heeft een uitstekende kennis van het Nederlands, Engels en Frans en is bereid te reizen in de Benelux.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier