Vervanging zwangerschapsverlof Antwerpen Berchem, start februari 2023
Domus Medica
Berchem, België
4 dagen geleden

Functie omschrijving Huisartsen Wolvenberg zoekt een huisarts voor een zwangerschapsvervanging van eind februari tot augustus 2023.

Over de praktijk In februari 2020 opende onze dynamische groepspraktijk in Oud-Berchem zijn deuren. Momenteel werken we met 3 artsen, een haio en een verpleegkundige.

Onze patiëntenpopulatie is gevarieerd en een goede weerspiegeling van de wijk (stedelijk karakter, diverse culturen en leeftijden).

Wachtdienstregeling & werktijden De consultaties zijn enkel op afspraak, met een beperkt aantal huisbezoeken (1 namiddag per week).

We richten ons op een schema van 30u per week, waarvan we vragen om 1 avond per week beschikbaar te zijn tot 20u. Maar deze werkuren zijn bespreekbaar, een goede work-lifebalans vinden we belangrijk.

Er wordt een vrije dag per week voorzien.Wachtdiensten gaan door op wachtpost Brabo aan het St-Vincentiusziekenhuis. Als vervangarts moet je geen wachten doen.

EMD pakket & consultatiesysteem We werken met CareConnect en gebruiken Doclr als online agendasysteem. In de voormiddag is er een onthaalmedewerker in huis.

Verpleegkundige taken kunnen gedelegeerd worden naar een verpleegkundige in onze praktijk. We hebben een nauwe samenwerking met paramedici in huis (kinesitherapie, diëtisten, psychiater).

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier