Juridisch en strategisch beleidscoördinator
AZ Delta
Brugsesteenweg 90, 8800 Roeselare, Bélgica
6 dagen geleden

De functie

Als juridisch en strategisch beleidscoördinator staat u in voor alle juridisch advies en bijstand. U behandelt specifieke juridische dossiers eigen aan de werking van het ziekenhuis, zoals beschreven in de opdrachtverklaring en ondersteunt de diverse departementen met hun vragen betreffende uw vakgebied.

U ondersteunt de algemeen directeur bij het bewaken van beleids- en besluitvormingsprocessen en de opvolging daarvan en u coördineert en stuurt belangrijke cross departementale projecten met juridische implicaties.

U ondersteunt de medisch directeur bij de strategische aspecten van het medisch beleid zoals het coördineren van de opmaak van de medische beleidsplannen, de erkenningsdossiers en de samenwerkingsverbanden met andere zorgactoren.

U werkt actief aan de uitbouw van een professioneel netwerk in de sector en vertegenwoordigt de organisatie op diverse fora.

U draagt zorg voor de opvolging van de regelgeving in de organisatie en initieert hiervoor de nodige communicatie. U ondersteunt het ethisch comité op juridisch vlak.

U wordt ondersteund door een team juridische dienst dat bestaat uit twee medewerkers.

Uw profiel

 • U beschikt over een universitair diploma, master in de rechten.
 • U heeft minimaal 7 jaar relevante werkervaring.
 • Een degelijke algemene juridische kennis en ervaring met diverse dossiers en geschillen primeert.
 • Heeft u kennis van de ziekenhuissector en de ziekenhuiswetgeving, dan is dat een belangrijke troef.
 • Ervaring in beleidsvoorbereidend werk en ervaring in projectmatig werken vormen een pluspunt.
 • U hebt een sterk analytisch vermogen en bent in staat resultaten en aanbevelingen duidelijk te communiceren naar diverse doelgroepen.
 • U erkent zich in de waarden van AZ delta en u ziet de meerwaarde van een goede samenwerking met al uw collega’s in het ziekenhuis.
 • Aanbod

  U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd. We bieden u een competitief salaris, afgestemd op de verantwoordelijkheden binnen de functie en uw ervaring, aangevuld met diverse extralegale voordelen, zoals een wagen, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, laptop, gsm,

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier