Assistent projectleider
Whoohoo
Gent, Belgium
6 dagen geleden

Over de functie

Werk als assistent projectleider samen met jouw mentor en sta in voor de opvolging van diverse werven van opstart tot de definitieve oplevering! Jij hebt de verantwoordelijkheid om de werven volgens de vooropgestelde kwaliteit, budget en planning uit te voeren.

En dit steeds op een veilige manier. Omdat jij als assistent projectleider verantwoordelijk bent voor jouw projecten, ben je daarom ook het eerste contactpunt voor zowel interne als externe partijen (bouwheer, onderaannemers, ).

Functie eisen

Wat zoeken we in jou als assistent projectleider :

 • Je beschikt over een bachelor bouw of houttechnologie, of bent gelijkwaardig door ervaring
 • Je spreekt vlot Nederlands, Frans en / of Engels is een plus
 • Je hebt een goede technische kennis
 • Over het bedrijf

  Onze klant, waar jij kan starten als assistent projectleider, is naast producent en leverancier van houten schrijnwerk ook een projectontwikkelaar voor sleutel-op-de-deurappartementen op maat.

  Met hun erkenning als klasse 6 aannemer en de ervaring en knowhow van hun mensen, realiseren ze elk project met een hoge afwerkingsgraad en een superieure kwaliteit.

  Men biedt jou als assistent projectleider een uitdagende functie binnen een onderneming met liefde voor het vak. Je kan rekenen op een goede ondersteuning van jouw collega’s en mag je een aantrekkelijks salarispakket met extralegale voordelen verwachten.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier