Field Sales Executive Landtransport
Deutsche Bahn AG
Zwevegem
6 dagen geleden

Offer :

Wij bieden je een uitdagende job met internationale contacten bij een wereldspeler in de logistieke en transport sector. Je krijgt de mogelijkheid om je werkuren in overleg zelf te bepalen en je uitvalsbasis is onze moderne vestiging te Zwevegem.

Je wordt onderdeel van een gemotiveerd team en je krijgt de mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen en door te groeien. Daarbovenop ontvang je een aantrekkelijk salaris en een lucratieve bonusregeling, aangevuld met extralegale voordelen.

Tasks :

Ter versterking van ons Salesteam we op zoek naar een Field Sales Executive landtransport. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheren en acquireren van klanten in West-

Vlaanderen. Uiteraard volg je leads op en heb je een neus voor commerciële opportuniteiten. Op deze manier draag je bij aan de omzetgroei van de vesting(en)! Je werkt hiervoor nauw samen met het management van de vestiging(en).

Ook kom je komt regelmatig samen met het landelijke sales team om o.a. kennis uit te wisselen. Op deze manier blijf je goed op de hoogte van ons multimodale transportportfolio.

Requirements :

 • Bachelor werk en denkniveau - Uitstekende kennis van landtransport - Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een commerciële rol -
 • Uitstekende kennis van de Nederlands en Engelse taal - De wil om te winnen als persoon en als onderdeel van het team

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier