Facility & Utility Supervisor
Whoohoo
Antwerpen, Belgium
4 dagen geleden

Over de functie

 • Als Facility & Utility Supervisor ben je verantwoordelijk voor het beheer en de coördinatie van de verbeteringsprojecten rond infrastructuur;
 • je stuurt daarvoor ook de nodige technici en contractoren aan. Je ziet erop toe dat de normen voor kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu worden nagestreefd en gewaarborgd, door dat te doen heb je ook een idee van het welzijn en in welke mate dat verbeterd zou kunnen worden.

  Als Facility & Utility Supervisor ben je dan ook het eerste aanspreekpunt voor derde partijen. Dankzij het feit dat je in een gevarieerd team terechtkomt, is geen enkele dag hetzelfde.

  Functie eisen

  Als Facility & Utility Supervisor :

 • heb je een bachelor in een technische richting
 • heb je een vijftal jaar gelijkaardige ervaring
 • werk je gericht en proactief
 • spreek je vlotjes Nederlands
 • ben je een geboren motivator
 • Over het bedrijf

  Onze klant biedt jou een gevarieerde werkomgeving waar je de nodige zelfstandigheid krijgt, maar waar je ook in een goed-geolied team terechtkomt.

  Voor al dat harde werk word je beloond met een marktconform salaris, een mooi pakket aan extralegale voordelen en een flexibele werkomgeving.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier