Project Manager - Fire Protection
ENGIE
Antwerpen, Belgium
22 uur geleden
source : Experteer

Ben jij op zoek naar een functie als project manager regio Aartselaar? Solliciteer snel en ontdek de wereld van Fire Protection en Sprinklers bij ENGIE Solutions.

Nice to know Dankzij het succes en de uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Wij hebben jouw expertise en kennis nodig voor de realisatie van onze bijkomende projecten, grotere portefeuilles en om samen te streven naar een hogere omzet.

Projecten waar wij aan werken? Bij ons kan je een portefeuille verwachten van zowel kleinere als grote projecten. In het verleden mochten wij volgende projecten met succes afwerken : Pfizer, TUI Airlines, UZ Leuven, het MAS, etc.

Hoe zal jouw dag eruit zien?je neemt actief deel aan de teammeetingssamen met jouw collega’s tekenaars, project managers, operational manager en de departement manager bespreek je de lopende projecten ter opvolgingje capteert het verhaal achter een project.

Wat is het doel? Waar wil de klant naartoe? Hoe gaan we dit realiseren?je bezoekt onze partners en klanten en bent vaak op de baanje bouwt partnerships op met de klant (farmer)je detecteert commerciële opportuniteiten (hunter)je stelt projecten voor bij de klant, je negotieert en bespreekt de offertes en prijzenje bent verantwoordelijk voor jouw eigen portefeuille.

Er wordt verwacht dat je bemiddeld tussen de verschillende partijenplanning, organisatie en het bestellen van de materialen behoren tot jouw takenpakketje volgt de projecten op van A tot Zje zorgt dat het project tot een goed einde wordt gebracht en bouwt zo een lange termijn relatie op met de klantBen jij DE persoon om de groei van ons team mee te realiseren?

 • je bent bij voorkeur in het bezit van een bachelor elektromechanica of master industrieel of bouwkundig ingenieur, of je bent gelijkwaardig door ervaringje hebt ervaring in de HVAC-wereld de structuur van een gebouw kent geen geheimen voor jou (ruimtelijk inzicht)je beschikt over voldoende assertiviteit en bent vlot in communicerenje bent proactief;
 • je weet van aanpakkenin contact staan met mensen is voor jou belangrijk. Je zal in direct contact staan met collega’s, externe partners, klanten en onderaannemersje bent een realist, eerlijk en een doenermeerdere kleine en grote projecten afhandelen binnen eenzelfde termijn schrikt jou niet afje bent commercieel ingesteldje bent van nature een doorzetter je hebt de ambitie om door te groeien (op termijn)je spreekt vlot Nederlands en kan je uit de slag trekken in het Frans alsook het EngelsJe komt terecht in een bedrijf met een warme en familiale sfeer binnen een grote groep die tal van mogelijkheden biedt.

  ENGIE Solutions biedt jouje maakt deel uit van een gezond en sterk bedrijf binnen ENGIEje werkt in een team dat techniek en vakkennis hoog in het vaandel draagtje kiest een verantwoordelijke functie waarbij je je skills verder kan ontplooien in een technische en boeiende werkomgevingje krijgt een competitief salaris conform je opleiding en ervaring, aangevuld met extralegale voordelen ENGIE Solutions Fire Protection is gespecialiseerd in de engineering, de installatie, de sturing, de opstart en het 24 / 24-onderhoud van sprinklers en actieve brandbestrijdingsinstallaties.

  Het departement Fire Protection is BOSEC gecertificeerd (Belgian Organisation for Security Certification) en waarborgt dus een erg hoog kwaliteitsniveau voor brandpreventiesystemen en aanverwante diensten.

  Het departement Fire Protection heeft sinds zijn ontstaan in 1993 een uitgebreide portfolio in actieve brandbestrijdingssystemen opgebouwd.

  Onze klanten zijn onder meer actief in de (petro)chemie, de automobielsector, de voedingsindustrie, de farmacie, de micro-elektronica, de distributie en de logistiek.

  Jouw HR-contact : Chiara De SchryverWerkplaats : AartselaarAdditional InformationPosting Date : Aug 19, 2020

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier